Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

CompleetCRM

Agenda

De ingebouwde agenda functionaliteit bevat alle functies die je nodig hebt: maak persoonlijke agenda's voor alle gebruikers, gedeelde agenda's laten direct de beschikbaarheid van iedereen in je team zien, en met werktijden kun je zelfs het werkrooster en vrij dagen via de CompleetCRM agenda beheren.

Alle typen afspraken

Plan een gesprekken, meetings of todo's in met vanuit de klantkaart of het agenda overzicht. Filter de agenda op type afspraak en kies de weergavemodus die het best bij je past: dag, week, maand of tijdlijn. Afspraken zijn niet alleen zichtbaar in de agenda, maar ook terug te vinden in de geschiedenis en planning van de betreffende klant.

Office365 Agenda Koppeling

De Google Agenda synchronisatie is beschikbaar via onze standaardkoppeling. Beheer uw oproepen, vergaderingen zowel in Outlook als in de CompleetCRM-agenda. Functies: - De mogelijkheid om meerdere agenda's te monitoren; - Synchroniseren sinds opgegeven datum; - Deelnemers synchroniseren; - De mogelijkheid om te kiezen welke gebeurtenistypen moeten worden gesynchroniseerd; - Privé-evenementen worden niet gesynchroniseerd.