Statamic Peak

Over ons

Over ons

In het tijdperk van cloud software ontkomen veel bedrijven er niet aan dat ze meerdere abonnementen nodig hebben voor de digitalisering. In sommige gevallen is wéér een nieuwe extra app toch niet precies waar je op zit te wachten. Opnieuw implementatiekosten, configuratie, training, etc. 

Onze filosofie

De basis vooraf aanwezig

Vanuit onze achtergrond in de software industrie hebben wij gemerkt dat vrijwel alle zakelijke applicaties beginnen vanuit het klantenbestand, leveranciers en overige relaties. Of het nu het boekhoudpakket, ERP, CRM of een maatwerk applicatie betreft. 

Gemakkelijk uit te breiden

Ieder bedrijf is uniek. In tegenstelling tot de meeste standaardpakketten is CompleetCRM daarom van de grond af ontworpen om snel en gemakkelijk uit te breiden. Niet alleen nieuwe modules, maar ook procesautomatisering, nieuwe mails, PDFs en rapporten voegen we binnen een mum van tijd voor je toe.

Gemakkelijk te koppelen

Naast onze standaardkoppelingen met Outlook, Gmail, Mailchimp en verschillende SMS- en VOIP-providers, is CompleetCRM standaard uitgerust met alle tools om naadloos te integreren met andere apps.