Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

CompleetCRM

E-mail

Met emailaccounts kunnen gebruikers emails opstellen, verzenden en ontvangen vanaf hun persoonlijke of groeps-emailaccounts. Emails kunnen worden opgehaald van elke emailclient die een gebruiker gebruikt. De functie biedt ook de mogelijkheid om automatisch de emails van zowel persoonlijke als groeps-IMAP-accounts te archiveren. Alle inkomende e-mails worden automatisch gekoppeld aan overeenkomstige records en kunnen worden bekeken in de activiteiten- en geschiedenispanelen van deze records.

Templates

Emailtemplates worden gebruikt voor het verzenden van gestandaardiseerde antwoorden, notificaties of het opzetten van emailmarketing campagnes. De sjablonen kunnen zowel voor massale e-mailing als voor gewone e-mails worden gebruikt. Het is ook mogelijk om tijdelijke aanduidingen in de e-mailsjablonen in te voegen om de correspondentie persoonlijker te maken of om specifieke informatie toe te voegen, zoals details van een verkooporder of zaak.

Koppelingen

Koppel je mailboxen met onze standaard integraties met Google Workspace en Office365. Synchroniseer je mails en contactpersonen en zie hoe al je mailverkeer automatisch in de juiste klantkaart verschijnt.