Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

CompleetCRM

Procesautomatisering

Procesautomatisering

Een goed CRM-systeem geeft overzicht, helpt samen te werken en geeft je de stuurinformatie om je bedrijf goed te managen. Daarnaast worden een heel aantal processen in het bedrijf gedigitaliseerd, zoals: sales, offreren, factureren, klantcontact en support en het bestelproces. Met zo’n schat aan data en een vaste digitale werkomgeving, ontstaat het perfecte startpunt om meer bedrijfsprocessen te automatiseren. Onze specialisten kunnen je helpen met de volgende onderwerpen. 

Workflows automatiseren

Komen dezelfde handmatige taken vaak terug wanneer je in CompleetCRM aan het werk bent? Samen werken we je protocol uit tot een standaardprotocol dat automatisch door het systeem voor je wordt afgewerkt.

Integraties met andere systemen

Werk je met andere systemen en wil je voorkomen dat er telkens handmatig gegevens moeten worden overgezet. Onze developers zorgen voor een automatische synchronisatie met je favoriete apps.

Maatwerk development

Heb je specifieke wensen die niet met onze standaard oplossingen mogelijk zijn, of wil je meer controle over hoe een module exact werkt. Dan kunnen onze developers ook maatwerk leveren - natuurlijk volledig geïntegreerd met het CRM.

Eens bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend advies op om je wensen met ons door te spreken!